Facturen maken

Facturen maken

ONLINE FACTUREREN

Online factureren – Waarom, hoe en waar

Uiteraard kan u nog altijd factureren op de ouderwetse manier. In Word of Excel werkt u uw factuur uit en laat deze uit de printer rollen. De factuur in de envelop, postzegel erop en een heerlijke wandeling naar de brievenbus. Voor sommige ZZP’ers is dit een ontspannende bezigheid en een goed tastbare handeling om een opdracht af te sluiten.

Voor degene die dit voldane gevoel hier niet uit haalt, tijd wil besparen of sowieso alles graag anno 2011 doet bestaat de mogelijkheid van Online factureren.

Met online factureren voert u (eenmalig) uw diensten of producten in en maakt een gepaste factuur voor uw klant. In veel gevallen kan u de factuur opmaken naar uw eigen smaak en huisstijl. Een groot voordeel is dat u alle ingevoerde gegevens kan opslaan om bij een vervolgfactuur weer terug te halen. Ook geeft het een goed overzicht van verstuurde facturen en de huidige betaalstatus hiervan.

Bij steeds meer Online factuur programma’s bestaat de mogelijkheid voor uw klant om via Ideal te betalen; dat is wel zo makkelijk en snel.

De wijze van versturen van uw digitale factuur blijft de keus van u en van uw klant. Als u het handig vindt en uw klant ermee instemt kan u de factuur met één druk op de knop digitaal verzenden waarbij uw klant hem in zijn of haar mailbox ontvangt. Geeft u of uw klant de voorkeur aan een hardkopie versie; dan heeft u alsnog een mooie wandeling naar de brievenbus in het vooruitzicht…

Er zijn diverse (gratis) programma’s waarmee u gratis kan factureren. Een prettig programma dat wij u kunnen aanraden is www.digitalefactuur.nl

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account